Logo GenDocs.ru

Поиск по сайту:  


Загрузка...

Тестовые задания по грамматике английского языка с ключами - файл 1.doc


Загрузка...
Тестовые задания по грамматике английского языка с ключами
скачать (58.5 kb.)

Доступные файлы (1):

1.doc59kb.16.11.2011 08:32скачать

1.doc

Реклама MarketGid:
Загрузка...
Grammar test - 1

1. Don't you know him? He always ... lies.

A. tell B. say C. says D. tells

2. He phoned to say he … his bag on the plane.

A. forgot B. has left C. had left D. has forgotten

3. I have never seen such ... men!

A. higher B. high C. tall D. the tallest

4. I don't think you should select the pictures so carefully. ... will do.

A. some B. no C. any D. none

5. He wonders ... he could possibly get the job.

A. weather B. whatever C. whenever D. whether

6. The clothes are absolutely wet. I should dry ... .

A. it B. their C. them D. theirs

7. He decided to save some money and put ... in the bank.

A. it B. their C. them D. its

8. - Must I make the final choice right now? – - No, you …. .

A. mustn't B. can't C. needn't D. couldn't


9. If food in the Chinese restaurant is not bad and in the Japanese restaurant it is extremely delicious that means that the first one is ... than the second.

A. the worst B. better C. worse D. the best


10. … Mississippi is one of the longest rivers in the world.

A. a B. the C. an D. –


11. They are … asleep.

A. yet B. just C. still D. else


12. He … the house since 1997.

A. has owned B. have been owning C. own D. owned


13. The man is old and he can’t … well.

A. heard B. hear C. to hear D. listen to


14. They arrived … the airport on time.

A. – B. in C. to D. at


15. We can't agree ... you on the problem.

A. to B. with C. without D. –


16. A ... wind is blowing.

A. stronger B. strong C. strongest D. small


17. I don’t like parties … finish late.

A. who B. what C. which D. so that

18. Have you ever been ... Scotland?

A. in B. at C. to D. into

19. I don't believe she can ... that long.

A. speak B. tell C. say D. to speak

20. Tom said he would come back ... I finished.

A. before B. while C. until D. till

Grammar test - 2

1. There isn't ... sense in what you suggest.

A. many B. much C. few D. a few


2. Can you explain why you ... this mistake again?

A. do B. has C. make D. have made


3. The forecast promises such ... good weather.
but I don't believe it.

A. a B. an C. - D. the

4. She thinks he's ... man in the world.

A. a smart B. a smarter C. smartest D. the smartest

5. Nobody knows when it last ... in Sri-Lanka.

A. has snowed B. snowed C. is snowing D. will snow

6. Give him a good mark to ... his self-respect.

A. raise B. rise C. get up D. get down


7. You must have as … sugar as possible. It’s bad for you.

A. few B. a little C. little D. a few


8. Would you like … sweet?

A. other B. another C. others D. the others

9. Where's ... bag? It's gone.

A. a B. an C. - D. the


10. She ... in the sun too long and got burnt.

A. has laid B. has been lying C. is lying D. lay

11. Look at ... ear-rings! Do you like them?

A. a B. an C. – D. the

12. Who can tell me where ... ?

A. is my key B. my key is C. was my key D. my key had been

13. There is no place like …

A. house B. apartment C. home D. accommodation

14. The information is top secret, so naturally, everybody is interested in ... .

A. them B. they C. it D. their

15. Save your money but don't put ... in the bank.

A. them B. it C. they D. their

16. One boy hit another … a ball.

A. with B. by C. through D. for

17. Everyone has to answer for all this ….?

A. hasn’t he B. doesn’t he C. does he D. don’t they


18. They looked … each other in surprise.

A. with B. after C. for D. at


19. I cannot excuse you, unless you … me what the problem is.

A. say B. speak C. talk D. tell


20. You just … what you have done!

A. see at B. look C. watch D. notice


КЛЮЧИ

Grammar test - 1

  1. d

  2. c

  3. c

  4. c

  5. d

  6. c

  7. a

  8. c

  9. c

  10. b

  11. c

  12. a

  13. b

  14. d

  15. b

  16. b

  17. c

  18. c

  19. a

  20. a



Grammar test – 2

  1. b

  2. d

  3. c

  4. d

  5. b

  6. a

  7. c

  8. b

  9. d

  10. d

  11. d

  12. b

  13. c

  14. c

  15. b

  16. a

  17. d

  18. d

  19. d

  20. b




Скачать файл (58.5 kb.)

Поиск по сайту:  

© gendocs.ru
При копировании укажите ссылку.
обратиться к администрации
Рейтинг@Mail.ru